flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Чугуївський міський суд Харківської області

Стаття в газеті "Хлібороб" від 17 березня 2018 року.

05 квітня 2018, 14:19

Оголошення про виклик до суду.

 

 15 грудня 2017 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів» №2147-VIII від 03 жовтня 2017 року, котрим ЦПК України викладено в новій редакції.

Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК відповідач, третя особа, свідок, зареєстроване місце проживання (перебування), місцезнаходження чи місце роботи якого невідоме, а також заінтересована особа у справах про видачу обмежувального припису викликаються до суду через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів, а у разі розгляду справи про видачу обмежувального припису - не пізніше 24 годин до дати відповідного судового засідання. З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Виходячи з викладеного, Вовчанський районний суд Харківської області повідомляє, що оголошення про виклик в судове засідання учасників процесу, місцезнаходження чи місце роботи яких невідоме, розміщується на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за адресою: http://vv.hr.court.gov.ua розділ: громадянам – оголошення про виклик до суду.

Крім того,  у листопаді 2017 року Вовчанський районний суд Харківської області відкрив сторінку в cоціальній мережі Facebook, де також дублюються оголошення про виклик до суду учасників судових процесів.

 Тому, запрошуємо приєднатись до сторінки суду  та слідкувати за новинами.

  

Прес-секретар суду                                                                           О.В.Бородай